18 februari 2016 RVOZ bijeenkomst Onderneem grenzeloos! Met topspreker Jim Stolze

Grüsse aus Süssersee

 

Duitsland is Nederlands grootste handelspartner. Daarmee is Duitsland ook voor Zoetermeerse bedrijven een belangrijke en kansrijke zakenpartner. De RVOZ en de gemeente Zoetermeer organiseren op donderdag 18 februari 2016 een event om samen met het Zoetermeerse bedrijfsleven de pijlen te richten op Duitsland.

Het draait om ervaringen delen en ambities ontwikkelen. Om te kijken hoe we elkaar kunnen versterken met als doel de positie van onze bedrijven buiten de landsgrenzen (verder) te ontwikkelen en economische bedrijvigheid van Zoetermeer te laten groeien. Aanleiding voor ons initiatief en event is het vakblad “Wirtschafts Report Metropolregion Rotterdam-Den Haag’’ waarin veel Zoetermeerse bedrijven beschreven staan.

Op het programma staan onder meer een paneldiscussie waar o.a. Sietse Holtrop zal spreken over de kansen van coopereren & positioneren binnen de EU, dit samen met lokale partners en een inspirerend verhaal van Jim Stolze, Nederlands schrijver en ondernemer, bekend van onder meer TedX Amsterdam en Toekomstmakers op RTLZ. Het programma is hieronder opgenomen.

 

Via de paneldiscussie kom je veel te weten over zakendoen met Duitsland.

In het panel nemen plaats:

 

·      Mariëtte E. van Leeuwen, wethouder Economische Zaken Zoetermeer

·      Jesse Hartgring, advocaat  HSK advocaten

·      Hans Ruck/ Ralph Loop, partner TARQ IT

·      Nita Korsten, intercultureel management consultant Crust Young

·      Sietse Holtrop, Institut für Europäische Wirtschaftsförderung

 

Programma:

13:30 Inloop

14:00 Opening door Mariette van Leeuwen, wethouden Economische Zaken Zoetermeer, en Robbert Willems, voorzitter RVOZ en alg. directeur TARQ IT

14:30 Paneldiscussie onder leiding van Robbert Willems

15:15 Kleine breek

15:45 Jim Stolze, Dream Big - Work Hard - Be Nice

16:45 Netwerkborrel

18:00 Einde

 

 Bereikbaarheid CKC

http://www.ckc-zoetermeer.nl/bereikbaarheidenparkerenmetdeauto

Het event is de ‘kick-on’ voor concrete actie! Daarbij hoort dat we als vervolg op het event in het derde kwartaal van 2016 een handelsmissie organiseren naar Duitsland.

Schrijf nu hier in.

Leave your comments
Comments
  • No comments found